UUS MÄÄRUS - VÄHEM SEGADUST, ROHKEM SELGUST!
Koolitus Harjumaa haridusasutustele (kokad, menüüde koostajad, toitlustusjuhid)
Koolituse eesmärk = selguse loomine
Haridusasutuste toitlustust reguleeriv määrus jõustub peagi
Muudatused mõjutavad seniseid sissetöötatud harjumusi,
menüüd, portsjoneid, tooraine valikut
Selgusetus põhjustab stressi, hirmu ja ebakindlust
Koolitus aitab luua selgust ning mõista, millised
muudatused ootavad ees ja kuidas nendega toime tulla
Koolitusel saab teada:
Millised on määrusega kaasnevad muutused ja nõuded
Kuidas kohandada menüü ja toorainevalik vastavaks
Kuidas enda tööd planeerida ja milliseid abivahendeid
kasutada
Kuidas jätkuvalt pakkuda tervist toetavat, maitsvat ja
lastepärast toitu
Koolitus annab:
Detailse ülevaate uue määruse nõuetest
Kogemusliku ja praktilise lähenemise menüüde
kohandamiseks
Julgustust, praktilisi nippe, ideid
Vastuseid küsimustele + jagatud kogemusi teiste
osalejatega
Koolitust viib läbi toitumisnõustaja ja koolitaja Victoria Palusaar (https://www.toitumisnoustajad.ee/toitumisnoustajad/tallinnas/victoria-palusaar/)
NB! Koolituse veebilink saadetakse registreerunutele hiljemalt 27.08.